Internet on täynnä mielenkiintoista tekemistä, ja listasimme verkon kurssitarjonnasta muutamia erityisen mielenkiintoisia vaihtoehtoja, joihin kannattaa käydä tutustumassa.

Uskalla innostua

Ilkka Koppelomäen toteuttama visio on ollut yritys Uskalla Innostua, joka tarjoaa välineet itsensä kehittämiseen ja mahdollisesti elämässä kaivattuun muutokseen. Uskalla Innostua -verkkosivuilta löytyy ilmaisia nettiseminaareja ja oppaita, sekä kohtuuhintaisia video- ja onlinekursseja lähinnä omaan henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin liittyen. Laajempina kokonaisuuksina on tarjolla useamman viikon mittaisina verkon kautta tapahtuvina valmennuskursseina joissa aiheina on mm.:

-elämäsi muutos

-saa mitä haluat.

www.uskallainnostua.fi

Väestöliitto

Väestöliiton verkkosivuilta löytyy perhe-elämään ja parisuhteeseen liittyviä valmennuskursseja. Väestöliiton verkkokurssit ovat osallistujille maksuttomia, sillä ne rahoittaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Aiheina kursseilla on mm.:

-miesten rakkauskoulu

-miesten erokoulu

-tunnekeskeinen parisuhdekurssi

sekä lähinnä terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu

-parisuhde puheeksi neuvolatyössä.

www.vaestoliitto.fi

Tekoälykurssi

Mitä tekoäly on ja miten se vaikuttaa elämään. Kaikille kansalaisille suunnatun maksuttoman tekoälykurssin Elements of Al tavoitteena on jakaa tietoa tekoälystä kiinnostuneille. Tästä kurssista tuli avauduttuaan Helsingin yliopiston kaikkien aikojen suosituin kurssi, ja siitä ovat kiinnostuneet myös muut maat. Kurssi on tarkoitus saada myös toimimaan suomenkielisenä, toistaiseksi se on vain englanninkielisenä versiona.

www.elementsofai.com

Ikira

Jos enkelit, energiahoidot tai selvännäkeminen kiinnostavat, on niihin tarjolla verkkokursseja joissa voi kyseisiin aiheisiin tutustua ja niitä opiskella lisää. Sivujen mukaan kurssit ovat olleet pidettyjä, ja niiden on koettu voivan muuttaa elämän suuntaa. Kurssien hinnat pyörivät sadan euron molemmilla puolilla. Ikiran verkkosivujen tarjonnasta löytyy mm. seuraavia verkkokursseja:

-aarrekartta

-selväaistiminen

-chakra

-energiahoito

-eläinkommunikointi

-enkeli

-enkelihoitaja.

www.ikira.fi

Kotipuutarha.fi

Kädet multaan -nettikurssit ovat vajaan tunnin mittaisia maksuttomia tallenteita, jotka on suunnattu kasvien istutuksesta ja hoidosta kiinnotuneille viherpeukaloille. Kurssitallenteen voi tilata sähköpostiin, ja jos osallistuu livewebinaariin, voi sen aikana esittää kysymyksiä kurssin vetäjälle. Aiheina Kädet multaan -nettikursseissa on ollut mm. seuraavia:

-vesiviljelyn perusteet

-taimien esikasvatus

-yrtit ja hyvinvointi

-ihanat ruukkuistutukset.

www.kotipuutarha.fi

Fodmap -keittiöni

Herkän vatsan kokkikoulu -verkkokurssi starttaa tammikuussa 2019. Se on kaikille vatsan epämääräisistä vaivoista kärsiville suunnattu kurssi, jossa otetaan tunnettu FODMAP -ruokavalio käyttöön askel askeleelta. Kurssia käydään ryhmässä, mutta aterioita voi kokeilla omaan tahtiin ja materiaaliin saa tutustua rauhassa. Kurssin aikana eliminoidaan aluksi ongelmia aiheuttavat ruoka-aineet, sitten testataan mitkä FODMAPin raaka-aineet sopivat omalle vatsalle, sekä opetellaan valmistamaan suolistoystävällisiä ruokia. Myös liikunta kuuluu osana kurssin sisältöä. Kurssin hinta on 85 euroa.

www.fodmap-keittioni.fi